This site doesn’t support the browser you are using - internet explorer. Please use Chrome, Safari, Firefox or Edge browser.

Mini Foodkonference 2023-2026

På lager
SKU
Minifood
Ned til 600,00 kr.

Digital Minifoodkonference - Få indblik i fødevaretrends frem til 2026

Selvom ingen af os kender fremtiden, så kan vi ved at følge nye tendenser og trends i langt højere grad forudsige, hvilken veje forbrugerne går, hvordan deres adfærd lige nu, ændrer sig markant, og hvad vores kunder vil efterspørge og købe de kommende år.

HUSK tilmelding kun med betaling på betalingskort, da adgang kun gives ved registreret betaling. 

 

En mini foodkonference den 7. februar 2022 kl. 13.00 -15.00 

Vil du bedre kunne se sammenhænge, forstå de nye og kommende forbrugeradfærd, facilitere nye innovationsprocesser og være i stand til at finde nye huller i markedet, til din produktudvikling og i dit salgsarbejde. Vi har identificeret forandringer og tendenser, som vi tror på for fremtiden, som vil kunne gavne alle i berøring med fødevarebranchen.

Få den komprimerede viden fra de store heldagskonferencer, denne gang online på kun 2 timer.

 

Louise Byg Kongsholm, pej gruppen – Samfund, trends og handel

Kriser lærer os altid noget, gør os stærkere og skarpere. Derfor er der også grund til at reflektere over, hvad 2021 har givet os af perspektiv på privatlivet, arbejdslivet og på samfundet som helhed.

På en times gives en opdatering på alt fra tidsånd, kriseforløb, coronaadfærd og konsekvenserne for forbrug, detail og nethandel. Deltag på food webinaret og få perspektiv og kontekst til at forstå konsekvenserne af pandemien, så du er klædt bedre på til at navigere din virksomhed ind i den næste normal.

 

Flemming Birch, Birch & Birch - Hvad driver forbrugeren?

Hvilke fødevaretrends får størst indflydelse på, hvad forbrugeren putter i munden og i indkøbskurven de kommende år? Deltag på konferencen og få masser af eksempler på, hvordan virksomheder rundt om i verden allerede nu udnytter dem i praksis i forhold til produktudvikling, butik og markedsføring.

Flemming Birch, som er Trendforsker i food- og retailtrends hos Birch & Birch / Business College Syd og har speciale i foodtrends og retailtrends, tager dig gennem de vigtigste trends.

 

Pris:

Pr. deltager kr. 1.000,- 

Underviser kr. 800,- (Uddannelsessted/tilknytning skal fremsendes til [email protected]

Studerende kr. 600,- (studiekort skal sendes til [email protected])

 

Tid og sted:

Den 7. februar 2022 online via Zoom kl. 13.00 -15.00 (kun registrede betalinger, får tilsendt deres unikke link)

 

Tilkøb den nye pej foodbox 2023-2026 til  + kr. 4.000,- (du sparer kr. 1.000,-)

pej foodbox er målrettet fødevareproducenter, kommunikationsfolk, emballagevirksomheder, detailkæder, restauranter, hoteller samt andre kreative, som har berøring med fødevareindustrien. Et praktisk og kommercielt inspirations- og kommunikationsværktøj samt en værktøjskasse til produktudvikling og intern diskussion med trends helt frem mod 2026.