This site doesn’t support the browser you are using - internet explorer. Please use Chrome, Safari, Firefox or Edge browser.

Trendkonference AW 20/21

På lager
SKU
Trendkonference AW 20/21
Ned til 1.000,00 kr

Sæt kryds i kalenderen og deltag på pej gruppens trendkonference for sæson Autumm / Winter 20/21.

Vi inviterer til trendkonference i tre byer og tilbyder alle deltagere en super effektiv og inspirerende heldagskonference med fokus på de sæsonrigtige og kommercielle trendtemaer og farver. Masser af inspiration, konkrete anbefalinger og ny viden fra et skandinavisk ekspertteam og internationale vinkler på sæsonen samt indlæg fra interessante branchefolk og aktører med noget på hjertet.

NYT! David Shah - International trend forecaster er denne gang med som foredragsholder!

Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter viden, inspiration og netværk på Skandinaviens mest inspirerende heldagskonference med fokus på livsstil, trends og farver. Med i billetten får du værktøjet 'pej colour AW 20/21' (værdi kr. 2.100,-) så du har farverne med dig når dagen er forbi. Vi glæder os til at se dig!

Faktura betaling er muligt til og med den 10. maj.

 

Dato & Sted: 

Herning 27. maj 2019 - Strategihuset, pej gruppen, bitsovvej 2 7400 Herning

Herning 28. maj 2019 - Strategihuset, pej gruppen, bitsovvej 2 7400 Herning

Oslo 4. juni 2019 - Dansens Hus, Vulkan 1, 0182 Oslo Norge

København 6. juni 2019 - Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22 2300 København S

Læs mere og mød alle foredragsholderne her

 

Program:

08.00 – 09.00: Tjek ind og morgenmad

09.00 – 09.10: Velkomst og program v. Louise Byg Kongsholm (10 min)

09.10 – 09.30: Tidsånd og trends v. Louise Byg Kongsholm (25 min)

09.30 – 09.50: Retail trends v. Louise Byg Kongsholm (25 min)

09.50 – 10.15: Pause (25 min)

10.15 – 10.30: Intro til sæsonen v. Rie Fjordsøe Rasmussen (15 min)

10.30 – 10.40: Farveudvikling v. Rikke Skytte (10 min)

10.40 – 11.05: Præsentation af tema 1 (25 min)

11.05 – 11.30: Pause med tema 1 inspireret mad (25 min)

11.30 – 12.20: Præsentation af tema 2 + 3 (50 min)

12.20 – 13.00: Pause med Tema 2 + 3 inspireret mad (40 min)

13.00 – 13.25: Præsentation af tema 4 (25 min)

13.25 – 13.55: Case i hver by (30 min) SuitsYou i Herning, Roccamore i København, IKEA i Oslo

13.55 – 14.20: Pause med tema 4 inspireret mad (25 min)

14.20 – 16.00: Trends v. David Shah (med 10 minutters pause)

Vis hele beskrivelsen