pej foodbox 2026-2029
pej foodbox 2026 - 2029
pej foodbox er en skattekiste af viden og inspiration, der er uundværlig for alle med interesse i fødevarer og drikkevarer. Uanset om du arbejder med produktion, salg, markedsføring, emballage, detailhandel, abonnementstjenester, restauranter, hoteller eller bare er en kreativ sjæl med en passion for fødevarer og drikkevarer, er pej foodbox skabt til at udvide din indsigt i tidsånd, trends og kommercielle fødevarestrømninger.
Vi lever i en tid med store forandringer, hvor fødevarebranchen står over for både nye muligheder og komplekse udfordringer. Teknologiske fremskridt som kunstig intelligens, samt klimaforandringer og ændrede forbrugsmønstre, kræver, at vi genovervejer traditionelle fødevarepraksisser. Det handler ikke længere om, hvorvidt vi skal forandre os, men hvordan vi bedst gør det.
På den årlige FOOD + CONSUMER TRENDS konference fokuseres der på disse forandringer. Fødevarekonferencen blev afholde i september/november 2024 og alle disse slides fra alle foredrag, er også indeholdt i denne Foodbox online. Trendmaterialet hjælper deltagerne med at træffe vigtige beslutninger, mens magasinet Food Mag 10 dækker de aktuelle temaer og fungerer som et selvstændigt medie for dem, der ønsker at udforske fremtidens fødevarelandskab.
Forbered dig på at blive udfordret, inspireret og oplyst, når vi dykker ned i de tendenser, der vil forme, hvordan vi spiser, handler og tænker mad i de kommende år. Velkommen til Food Mag 10 – din kilde til at forstå og forme fremtidens fødevareindustri.
- Foodmagasin “Food Mag 10” med 10+ artikler inkl. artikler om konkrete og kommercielle fødevaretrends.
- Elektroniske versioner af præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference, der bliver afholdt i september/november 2024. (Login bliver tilsendt)
- Specialindkøbte ”for your eyes only”-trendrapporter fra store internationale autoriteter samt supplerende trendrapporter om alt fra forbrug til detail.
- Branchens ”must-read” bog til alle i berøring med fødevarer, emballage eller andet brancherelateret.
- Onlineadgang til alt indhold via pejtrend.com med personligt login.
Tasteful:
Er årets bog, der udforsker nye trends inden for gastronomisk design. Bogen viser en imponerende samling af interiører fra restauranter, caféer, barer og madsteder verden over. Den fungerer både som rejseguide for madelskere og som inspirationskilde for designentusiaster, og tilbyder en visuel rejse gennem innovative og æstetisk betagende spisesteder.
Bogen er en opfølger til bestselleren Appetizer og fremhæver de mest markante og nyskabende interiører fra nye gastronomiske hotspots. Med et bredt udvalg af stilarter og lokationer fra hele verden giver Tasteful et unikt indblik i, hvordan design og madoplevelser kan forenes på kreativ vis.
Uanset om du søger inspiration til den nyeste trend inden for gastronomisk indretning eller er på jagt efter særlige madoplevelser, vil Tasteful guide dig gennem en verden af smukke spisesteder og give dig inspiration til at skabe dine egne unikke kulinariske miljøer. Dette er en uundværlig ressource for alle, der ønsker at følge med i de nyeste tendenser inden for gastronomi og design og få en dybere forståelse for, hvordan disse to verdener smelter sammen.
Nedenfor får du en forsmag på artiklerne i magasinet:
Madsystemer:
- Er vi klar til at sige farvel til bananen?: Hvad betyder vores konstante fokus på pris for de kritiske råvarer? Er vi klar til at betale mere for dem, eller forsvinder de fra supermarkedets hylder?
- Mød madsystembryderne – frontløberne for et samfundsansvarligt madsystem: Over hele landet går madsystembryderne i front med at dyrke, producere, sælge, servere og spise mere frisk, lokal og mangfoldig mad i sæson fra levende og frugtbar jord.
Retail & dining
- Top 3 unmissable global stores: Physical retail is back with a bang and is also increasingly creating concepts with meaning and a brand mission. Take a look at three amazing retail spaces around the world.
- Ubemandede butikker – detailhandlens digitale revolution: En ny æra af bekvemmelighed og effektivitet
er startet. Flere aktører er allerede i gang, og endnu flere tester forskellige løsninger, heriblandt 7-Eleven Danmark. - Er medarbejdere blevet overflødige?: Selvbetjeningsløsninger vokser med eksplosiv hastighed, for kunderne vil have adgang når som helt, hvor som helst. Så hvad skal vi egentlig med medarbejdere?
- Kundeloyalitet – fra kunder til superfans: Mange virksomheder tror, at de kan sætte lighedstegn mellem kundeloyalitet og
kundetilfredshed. Problemet er bare, at flere undersøgelser viser noget andet. - Fra service til omsorg – nøglen til vellykket værtskab: Godt værtskab kan ændre en ærgerlig oplevelse til en fremragende oplevelse, ligesom dårligt eller manglende værtskab kan ødelægge selv de bedste rammer.
Marketing & medier
- 5 markedsføringstrends der vil definere de kommende år: Fremtidens vindere er de virksomheder, der formår at kombinere teknologi, autenticitet og kreativitet i deres markedsføringsstrategier.
- 4 medietrends der vil forme fremtiden: Bliv klogere på fire trends inden for medier, kommunikation og teknologi, der vil
revolutionere den måde, vi interagerer med brands og indhold fremover.
Hvem køber pej foodbox?
pej foodbox er målrettet fødevareproducenter, medie-, marketing og kommunikationsfolk, emballagevirksomheder, detailkæder, abonnementsløsninger, restauranter, hoteller samt andre kreative med berøring med fødevare og drikkevarer.
Et praktisk og kommercielt inspirations- og kommunikationsværktøj til produktudvikling og intern diskussion.